A Lengyelországi Bimart először állit ki a Katolikus Expón Veronese kisplasztikákat és egyedi kegytárgyakat

Bimart Polonia először állít ki a Nemzetközi Katolikus Expo Vásáron azzal a vággyal, hogy a Romániai papokkal és forgalmazókkal megismertesse a Vreonese márkájú öntött bronz kisplasztikáit és a saját szuvenír-tárgyainak és személyre szabott ajándékainak választékát.

Október 6-8 között meghívjuk, hogy látogassa meg a Bimart standját a Katolikus Expón, amely a Kolozsvári Expo Transilvania központban kerül megrendezésre, hogy felfedezze személyesen is az egyedi kisplasztikák legnagyobb választékát.

A Veronese brand egy nemzetközileg elismert és megbecsült márka a hitelessége és eleganciája miatt.  A kisplasztikák és a figurák speciális technikával készülnek és nagyon jól tudják díszíteni úgy a magánlakásokat mint az imaházakat.

 

A Bimart-ot 15 évvel ezelőtt alapította Marek Biczak művész és az évek során számos díjat és elismerést kapott a kifogástalan minőségéért és szolgáltatásaiért. 

A Veronese márkájú kisplasztikákon kívül a vállalat rendelésre készít egyedi szobrocskákat, kisplasztikákat és személyeknek vagy különleges eseményeknek szentelt tárgyakat. Így hát ha fel akarja díszíteni a házát, az imahelyét vagy egy különleges ajándékot szeretne adni egy különleges alkalomból, a Bimart standján meg fogja találni a legjobb megoldást.

Még több fajta szobrocskát talál a cég weboldalán: http://bimart-g.com/