Fedezzék fel az Ecumenicus Italia által a 2018-os Katolikus Expo-n kiállított egyedi liturgikus öltözeteket

Október 4-6 között a Katolikus Expo-n megismerhetnek egy olaszországi hagyományos díszruha és liturgikus öltözet készítőt.  Ecumenicus második jön Romániába azzal a vággyal, hogy találkozzon papokkal és plébánia vezetőkkel, akik számára a legszebb egyházi öltözeteket és köpenyeket készítette elő.

Az Ecumenicus egy több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező műhely az egyházi öltözetek és köpenyek gyártása és forgalmazása terén: díszruhák, casulák, pluviálék, vállkendők, miseingek, karingek, oltárterítők, egyházi zászlók, körmeneti zászlók és sok egyéb.

A termékeket nagyra értékelik Olaszországban és világszerte a kézműves szövésük és egyedi mintáik miatt.  Mindegyik cikk személyre szabott az ügyfél kérésétől függően a saját műhelyben szövőszéken szőtt anyagokból készül, kézi hímzéssel vagy speciális programok segítségével és kézileg festett mintákkal.

A vásár három napja alatt lehetőségük lesz megcsodálni ezen csodálatos öltözékek és kiegészítők egy részét és további részleteke tudhatnak meg a gyártásuk módjáról magától a műhely menedzserétől, Sergio Secchi úrtól.  Kidolgozhatják egy öltözék részleteit, úgy ahogy önök szeretnék.

Tehát várjuk önöket az Expo Transilvania-n, Kolozsváron, Október 4-6 között.

További információkat az Ecumenicus műhelyről itt találnak .