Catholic Expo 2018

 Cel mai așteptat eveniment dedicat pieței bisericești catolice din România și SE Europei, CATHOLIC EXPO (Târgul Internațional de Veșminte, Statuete, Orgi, Cărți și Obiecte Liturgice) ajunge anul acesta la cea de-a V-a ediție care se va desfășura pe 4-5-6  OCTOMBRIE la Cluj-Napoca, Centrul Expo Transilvania.

Construind pe succesul din 2016, ne-am concentrat eforturile pentru ca în 2018 CATHOLIC EXPO să coalizeze și mai multă energie.

 
Datorită parteneriatelor strategice cu organizatorii celor mai importante târguri bisericești din lume:DEVOTIO Italia, KOINE Italia, SACROEXPO Polonia, pe lângă expozanții de talie internațională, și-au anunțat prezența ca vizitatori specialiști reprezentanții celor mai importante magazine bisericești și lanțuri de distribuție din străinătate.
 
Este o ocazie specială atât pentru preoții vizitatori să descopere producători, obiecte și servicii necesare pentru buna organizare a bisericii, cât și pentru expozanți care pot încheia parteneriate cu producători și distribuitori de renume
Dacă doriți să luați parte la cea mai mare expoziție din țară dedicată  pieței bisericești,  contactați-ne acum pentru rezervarea standului.

Important!

Ocuparea standurilor se va face în ordinea înscrierilor.

Pentru înscrieri și detalii vă stăm la dispoziție.

Echipa Media Scai

catholicexpo@yahoo.com

0040 31/4315602

0040 740221813

www.catholicexpo.eu