Magyar

Catholic Expo, a legnagyobb katolikus vásár megnyitja kapuit Kolozsváron

Kolozsváron, október 6. és 8.-e között kerül sor az Expo Transilvania kiállítási csarnokban Délkelet-Európa legnagyobb egyházi vásárára.

A szervezők egy látványos rendezvényt készítettek elő, több mint 100 nemzetközi kiállító részvételével, érdekes eseményekkel és sok jutalommal. Kiállítók jönnek: Olaszországból, Lengyelország, Magyarországról, Ausztria, Németország és Romániából.

A kiállítást meglátogatva találkozhatnak a legnagyobb orgonakészítőkkel és restaurátorokkal, megtekinthetik a hagyományos ruhakészítő műhelyeket, szobrászokat, harangöntőket. Jelen lesznek cégek, amelyek a templomok kihangosításával, fűtésével foglalkoznak, ezen kívűl könyvkiadók, kegytárgy-kereskedők és gyártók.

Egy másik jó hír a Catholic Expo résztvevői számára az, hogy megnyerhetik a következő díjak egyikét: 2 táblagép kisorsolása, 2 szilveszteri zarándoklat Medjugoreba a Pelerinajegabriela.ro felajánlásával

Az első 1000 látogató egy kis ikont kap ajándékba

A gyerekek részére üvegikonfestő műhely, az egész vását alatt , Mircea Martian atya (Andresi Muresanu plébánia) vezetésével.

Ez a vásár negyedik alkalommal kerül megrendezésre, és élvezi a romániai Római Katolikus és a Görög Katolikus püspökségek támogatását és megbecsülését.