Târgurile Internaționale Bisericești 2018 – Mulțumim că ne-ați fost alături!

Târgurile Internaționale Bisericești și-au închis porțile pentru încă doi ani. Timp de 3 zile ne-am bucurat să primim vizita în număr mare a preoților, reprezentanților ordinelor și congregațiilor, credincioșilor și specialiștilor din toate colțurile țării și din întreaga Europă.

Expoziția, pregătită ca de sărbătoare pentru vizitatori, a fost deschisă de bătăile clopotelor prezentate de Turnătoria Blotor, cea mai mare turnătorie din țară, de Jan Felczynski Polonia 1808, turnătoria care a realizat cel mai mare clopot funcțional din lume – 55 tone și Bing Beng, prima firmă de automatizări clopote din țară.

Artiști renumiți și firme mari au răspuns invitației noastre, prezentând clopote, veșminte, statuete si mobilier bisericesc, icoane, obiecte liturgice, cărți religioase, sisteme de sonorizare și încălzire, mozaic și vitralii, suveniruri și soluții profesionale de arhivare.

Încă din primele minute după deschidere au sosit în număr mare vizitatorii – delegații venite de la parohiile, protopopiatele și mănăstirile din Ardeal,  dar și din  Moldova sau din sudul țării, alături de consilieri și credincioși. O onoare și o mare bucurie ne-a făcut și vizita PS Florentin, Episcopul Eparhiei Greco-Catolice de Cluj- Gherla.

Peste 4000 de oameni din 16 județe cât și din țări precum Polonia, Germania, Austria, Egipt, Finlanda, Italia, Grecia ne-au bucurat cu prezența.

 

Dragi vizitatori, acest târg este organizat cu multă trudă special pentru dumneavoastră și pe această cale, noi, echipa de organizatori și expozanții, dorim să vă mulțumim că ne susțineți prin prezența tot mai mare. Vă așteptăm peste 2 ani la o nouă ediție, timp în care vom pregăti un eveniment deosebit, așa cum v-am obișnuit.