Ecumenicus Italia, marele producător de vesminte şi ornate liturgice revine la CATHOLIC EXPO 2018

Ecumenicus, atelierul de ornate din Italia, revine în România la CATHOLIC EXPO 2018 pentru a-i reîntâlni pe preoţii şi distribuitorii de aici.

Dl. Secchi, managerul atelierului, împreună cu echipa sa au pregătit noi modele de veşminte liturgice pe care vă invităm să le descoperiţi pe 4-5-6 Octombrie, la Expo-Transilvania, Cluj-Napoca.

În urmă cu 2 ani, la CATHOLIC EXPO 2016, Ecumenicus şi-a făcut debutul pe piaţa din România, bucurându-se de mult succes în rândul preoţilor vizitatori. Nu rataţi întîlnirea de anul acesta şi noutăţile pregătite special pentru participarea la CATHOLIC EXPO 2018.

Ecumenicus a fost înființat în urmă cu 30 de ani de dl. Sergio Secchi din dorința de a oferi preoților și bisericii veșminte și acoperăminte de o calitate superioră, care să-și păstreze frumusețea și după îndelungi utilizări.

Folosind războaie de țesut speciale, țesături artizanale și softuri profesionale, a reușit să  creeze un nou concept de veșminte și acoperăminte cu model direct țesut în material.

Fiecare piesă este unică, iar personalizarea se face în funcție de cerințele preotului. Se pot realiza deopotrivă veșminte cu broderie manuală sau cu modele pictate manual.

Pentru mai multe detalii vizitați website-ul atelierului www.ecumenicus.com.