INTERVIUL EDIȚIEI : Recond Expert – AUTOMATIZĂM! RECONDIȚIONĂM! PERFECȚIONĂM! 200 DE LUCRĂRI, 200 DE PREOȚI MULȚUMIȚI

Au dezvoltat un sistem de automatizare menit să protejeze clopotul și să-i prelungească durata de viață. Repară clopotele crăpate vechi de sute de ani și le redau bisericilor. Au peste 200 de lucrări și tot atâția preoți mulțumiți care îi primesc cu bucurie și căldură ori de câte ori le calcă pragul.

Pe dl. Robert Kovacs (Robi cum îi spun preoții ) și  pe dl. Istvan Hitter îi cunoaște întreg Maramureșul pentru profesionalismul și seriozitatea de care dau dovadă.

Vă invităm și pe dvs. să-i cunoașteți și să aflați mai multe despre automatizarea și recondiționarea clopotelor în interviul ediției a VII-a Catholic Market. 

”Așa cum de la tigru înveți agilitatea și noblețea saltului, de la rândunică înveți liniștea zborului, tot așa, de la profesionist înveți ce înseamnă siguranța. O mașină sigură și confortabilă, un drum fără gropi, un clopot care bate când trebuie sau broderia felonului, care nu se destramă după a doua folosire. Cel care alege profesionistul este asemenea ”bărbatului înţelept care a clădit casa lui pe stâncă. A căzut ploaia, au venit râurile mari, au suflat vânturile şi au bătut în casa aceea, dar ea n-a căzut iar… bărbatului nechibzuit, care şi-a clădit casa pe nisip, a căzut ploaia şi au venit râurile mari şi au suflat vânturile şi au izbit casa aceea şi a căzut. Şi căderea ei a fost mare.” (Mt 7, 24-27). Clopotul bate lin și de bucurie și de tristețe, iar preotul, “profesionistul” lui Hristos, își poate face misiunea în tihnă, pentru că Recond Expert vă oferă siguranță și liniște. Fiecare misiune cu ritmul și rostul ei.

Răsfoiți mai jos întreg interviul