Pheonix Professional Audio Germania continuă activitatea pe piața din România și oferă soluții profesionale pentru sonorizarea bisericii

Pheonix Professional Audio Germania, producător de sisteme profesionale pentru sonorizarea bisericilor, și-a făcut debutul în România în cadrul Târgurilor Internaționale Bisericești 2016.

 

Timp de trei zile, firma a prezentat preoților vizitatori echipamente de sonorizare profesionale special construite pentru a optimiza transmiterea sunetelor în interiorul bisericii. 

Două dintre cele mai avansate sisteme care au putut fi testate la standul companiei sunt Digivoice și Powervoice.

Digivoice este sistem de sonorizare cu DSP încorporat, difuzoare controlate prin soft special, cu 8 sau 16 intrări.
 
Datorită tehnologiei brevetate Phoenix Professional Audio, sistemul de boxe garantează un volum constant și inteligibilitatea discursului prin distribuția omogenă a sunetului în interiorul bisericii.  
 
Digivoice poate fi realizat pe mai multe nivele de complexitate, iar designul adaptat în funcție de specificul bisericii.
Descrierea completă este disponibilă aici.
 
 
Powervoice  - este unul dintre cele mai avansate sisteme de sonorizare marca Phoenix Professional Audio, un amplificator digital de ultimă generație care garantează  o perfectă echilibrare a sunetului în fiecare punct al bisericii, păstrează naturalețea sunetului și asigură inteligibilitatea maximă a discursului.
Descrierea completă este disponibilă aici.

Dacă nu ați reusit să vizitați expoziția, veți putea redescoperi echipamentele Phoenix Professional Audio în noul număr Catholic Market, care va fi distribuit în curând.

Compania își continuă activitatea pe piața din România și vine în întâmpinarea preoților cu soluții personalizate în funcție de nevoile specifice fiecărei biserici.

Pentru mai multe detalii vizitați www.phoenix-pa.com.
Specialiștii Phoenix Professional Audio vă vor oferi consiliere și suport pentru alegerea sistemului potrivit.
Conceperea pachetului de sonorizare se face în baza unei analize acustice realizată cu cele mai moderne programe de măsurare computerizată.