Armonii și orgi construite de maestrul Alessandro Rigola din Biella, disponibile și în România

Alessandro Rigola este un atelier de construcție și restaurare de orgi din Biella, Italia cu o tradiție îndelungată, despre care v-am vorbit pentru prima dată anul trecut cu ocazia debutului său pe piața din România.

Ediția a VI-a Catholic Market îl aduce din nou în atenția dumneavoastră. Atelierul își continuă activitatea pe piața din România și este prezent în Catholic Market cu noi modele de orgi și armonii lucrate după cele mai înalte standarde de calitate.

Armoniile realizate de Alessandro Rigola pot fi soluția ideala pentru bisericile și capelele de mici dimensiuni care doresc să aibă un acompaniament deosebit pentru cor, care să redea cât mai fidel sunetul orgilor clasice maiestuoase.

Dimensiunile reduse și puterea mare de redare a sunetului fac din orgile portabile marca Alessandro Rigola o investitie care în timp nu își va pierde din valoare.

Instrumentele sunt construite folosind materiale de calitate, tehnici speciale și maeștri pricepuți.

  • pielea este realizată în ateliere cu experientă de peste două secole
  • tuburile sunt construite din straturi de foi de metal turnate special, laminate și sudate manual
  • aliajele de metal pentru tuburi sunt alese în funcție de registrul în care urmează să fie construită orga pentru a obține cea mai bună calitate a sunetului și timbrul dorit.

Designul orgilor și armoniilor este realizat împreună cu o firmă specializată Essence du Bois, folosind lemn de cea mai bună calitate. 

Mai multe detalii despre modul în care sunt construite, sunetul și designul armoniilor marca Alessandro Rigola puteți găsi pe: www.positiveorgan.com

Cele mai noi  modele de orgi de mari dimensiuni construite de Alessandro Rigola sunt disponibile pe: www.rigolaorgani.it

Pentru informații personalizate puteti suna la numarul de telefon: +39 3492990854.