ZPUG Izoterma – liderul polonez în încălzirea bisericilor își face debutul în România în noul număr Catholic Market

ZPUG Izoterma este o companie poloneză înființată în 1979, specializată în producția și dezvolatarea sistemelor de încălzire profesionale pentru uz casnic sau industrial.

De-a lungul timpului, compania s-a axat pe dezvoltarea și implementarea sistemelor de încălzire pentru biserici, ajungând lider în acest domeniu pe piața din Polonia.

Acest lucru se datorează tehnologiilor revoluționare care presupun încălzirea unor zone specifice din biserică, la un anumit moment și pe o durată precisă, fapt ce asigură costuri mici de întreținere și eficiență crescută.

Dispozitivele ZPUG Izoterma emană căldură la nivelul pardoselii în diverse momente și zone specifice. Ele pot fi programate să functioneze doar pe durata slujbelor, să încălzească strănile, zona unde se află preotul, corul, credincioșii, în prezbiteriu, confesional, sacristie etc.

 

Designul este conceput într-o manieră adaptată arhitecturii bisericii. Există chiar dispozitive de încălzire sub formă de tablou, care, pe lângă rolul utilitar, au și un aspect estetic.

Aflați mai multe despre sistemele de încălzire ZPUG Izoterma în noul număr Catholic Market care va fi ditribuit în curând.  Firma se lansează în România prin intermediul publicației.

ZPUG Izoterma are reprezentanță în întreaga Europa și  caută distribuitori și pentru România.

Mai multe detalii pe www.izoterma.com.pl și www.facebook.com/ogrzewaniekosciolow