Ecumenicus Italia în noul număr Catholic Market 2016

Ecumenicus, atelierul de ornate din Italia, continuă activitatea pe piața din România și este prezent în noul număr al catalogului Catholic Market.  Atelierul si-a făcut debutul în cadrul Târgului Internațional Catholic Expo 2016, iar veșmintele și acoperămintele cu model țesut direct pe material,  au fost foarte apreciate de preoții vizitatori ai expoziției.

 

Dacă nu ați reușit să ajungeți la expoziție pentru a admira veșmintele și a sta de vorbă cu dl. Sergio Secchi, managerul Ecumenicus, iată ce trebuie să stiți despre atelier:

Ecumenicus a fost înființat în urmă cu 30 de ani de dl. Sergio Secchi din dorința de a oferi preoților și bisericii veșminte și acoperăminte de o calitate superioră, care să-și păstreze frumusețea și după îndelungi utilizări.

Astfel că, folosind războaie de țesut speciale, țesături artizanale și sofuri profesionale, a reușit să  creeze un nou concept de veșminte și acoperăminte cu model direct țesut în material.

Fiecare piesă este unică, iar personalizarea se face în funcție de cerințele preotului. Se pot realiza deopotrivă veșminte cu broderie manuală sau cu modele pictate manual.

Pentru mai multe detalii vizitați website-ul atelierului www.ecumenicus.com. În noul număr Catholic Market, ce va fi distribuit în curând,  veți găsi datele de contact ale atelierului și noile modele de veșminte.