Descoperiți veșminte liturgice unicat expuse de Ecumenicus Italia, la Catholic Expo 2016

Între 6-8 octombrie, la Catholic Expo veți avea ocazia de a cunoaște un producător de ornate și veșminte liturgice cu tradiție din Italia. Ecumenicus vine pentru prima dată în România cu dorința de a-i întâlni pe preoții și administratorii de parohie pentru care a pregătit cele mai frumoase veșminte și acoperăminte bisericești.

Ecumenicus este un atelier cu o experiență de peste 30 de ani în producerea și comercializarea de veșminte și acoperăminte bisericești: ornate, casule, pluviale, val umeral, albe, cote, fețe de altar, steaguri bisericești, steaguri pentru procesiune și multe altele.

Produsele sale sunt apreciate în Italia și întreaga lume mai ales pentru țesătura artizanală și modelele unice. Fiecare articol este personalizat în funcție de cerințele clientului folosind materiale țesute la războaie din atelierul propriu, broderie manuală sau realizată cu ajutorul unor softuri speciale și modele pictatate manual.

Pe durata celor trei zile ale târgului, veți avea ocazia de a admira o parte dintre aceste minunate veșminte și accesorii și puteți afla mai multe detalii despre modul în care sunt manufacturate chiar de la managerul atelierului, dl Sergio Secchi. Veți putea pune la punct detaliile unui veșmânt personalizat așa cum vi-l doriți.

Așadar, vă așteptăm la Expo Transilvania, Cluj-Napoca între 6-8 Octombrie.

Mai multe despte atelierul Ecumenicus puteți afla de aici.